Er manuelle tavler en trussel

Når jeg kommer ud i forskellige virksomheder og talen falder på whiteboard-tavler, bliver nogen nærmest helt blege og blikket flakker en smule.

Manuelle tavler er noget af en udfordring, specielt i de administrative processer, men efter nogen tid vil de fleste opleve, at den faktisk er ok, og giver værdi til såvel medarbejdere som ledelsen i hele virksomheden.

Kunsten er, at få medarbejderne til at være med når tavlen etableres – de skal være med til at bestemme hvad der skal være på tavlen – for det er dem der skal arbejde med den fremadrettet.

Gør man det, får medarbejderne ejerskab for tavlen, og bruger den aktivt i hverdagen – måske ikke fra dag 1, men det kommer stille og roligt – så tålmodighed er en dyd.

Vil i vide mere om tavler, og have inspiration til hvordan en sådan kan se ud, så klik ind på min hjemmeside http://www.storgaardinnovation.dk – gå under fanen kontakt, og bestil de praktiske hæfter om lean.

Dette indlæg blev udgivet i LEAN i administrative processer, LEAN-hæfter, LEAN-tavler, Vidensdeling og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.