Tag ansvar – gør en forskel

Hvordan kommer man igang med at gøre den positive forskel, som der tales så meget om i denne tid – såvel Dronningen som Statsministeren siger, at vi skal “oppe os” og komme igang. – men hvordan gør man lige det?

Man kan starte med at se på sin arbejdsplads og finde ud af hvordan diverse daglige udfordringer kan imødekommes – man behøver ikke blot at acceptere tingenes tilstand – man kan i samarbejde med kollegerne finde ud af hvorfor noget er en udfordring og gøre noget reelt ved det, så man ikke oplever udfordringen i så høj grad i fremtiden. – det kan dog være svært at overskue, så derfor vil jeg gerne opfordre jer til at benytte LEAN-værktøjerne, som med succes kan bruges i arbejdet.

Har du brug for hjælp eller sparring med arbejdet, så kontakt mig – jeg er klar til at hjælpe jer.

Dette indlæg blev udgivet i Forandringsledelse, Kommunikation og dialog, LEAN i administrative processer, LEAN-ejerskab, LEAN-workshop og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.