Er LEAN noget for os ?

Jeg taler med mange forskellige mennesker på min vej rundt i danske virksomheder, og støder til tider ind i folk der er lidt tvivlsomme omkring brugen af LEAN i deres job, eller på deres arbejdsplads.

Screening i forhold til LEAN

Find ud af om LEAN er noget for jer – ved hjælp at en LEAN-screening

Nu er jeg jo konsulent, med LEAN som hovedområde – så jeg mener naturligvis at LEAN kan bruges overalt, det gælder bare om at tilpasse det, så det passer ind i kulturen der hvor man ønsker at arbejde med det.

Nogen vil så sige, “jamen så er det ikke LEAN” – nej – og hvad så! – det er bedre at gøre noget for at forbedre arbejdsprocesser, trivsel, kundefokus osv – end ingenting at gøre!

Er man i tvivl om hvorvidt LEAN kan bidrage positivt til processerne, så kan man også vælge at få lavet en LEAN-screening – hvor jeg i samarbejde med såvel ledelse som medarbejdere vil gennemgå forskellige arbejdsområder i virksomheden – for at se hvilke udfordringer der er, og hvordan de imødekommes i dag.

En sådan screening er desuden også med til at vise hvad LEAN går ud på, da gennemgangen tager udgangspunkt i flere af LEAN-værktøjerne.

Har du lyst til at høre mere, eller bestille tid til en LEAN-screening – så kontakt Storgaard Innovation for at aftale et møde.

Dette indlæg blev udgivet i Fokus på kunden, LEAN i administrative processer, LEAN i praksis, LEAN-potentiale og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.