Er der liv i jeres LEAN-processer ?

Alting går op og ned – også implementeringen af LEAN – det er helt naturligt !

I starten, når man går igang med LEAN er der ofte fuld turbo på, så der er gang i mange forskellige aktiviteter – men efter nogen tid falder aktivitetsniveauet, og nogen vil tro at hele processen er gået i stå.

I nogen tilfælde er det faktisk tilfældet, at det er gået i stå – og man skal hjælpes igang igen, men andre steder er det helt bevist, at der er lidt lavblus på LEAN i perioder.

Det er helt ok ikke at have fuld turbo for forandringsprocesserne hele tiden – men pas på med ikke at gå helt i stå, for så er det rigtig svært at komme igang igen!

Sørg for hele tiden at have fokus på at der er gang i selv små forandringsprocesser – disse løbende forbedringer som hele tiden holder gang i ide-genereringen hos såvel medarbejdere som ledere.

Etablér gerne en manuel tavle til at samle op på LEAN – og synliggør selv de små forandringer – det er meget motiverende !

Skal jeres LEAN-processer have et lille skub – eller kunne i tænke jer en LEAN-audit fra en ekstern rådgiver, så kontakt gerne Erna Storgaard 

Dette indlæg blev udgivet i Forandringsledelse, Løbende forbedringer / KAIZEN, LEAN i praksis og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.