Kunden kommer i første række

Det kan for nogen godt være en skræmmende oplevelse, men vi kommer altså ikke udenom det – det er kunderne der har det afgørende ord ! – ellers kan vi lige så godt lukke og slukke !

Uanset hvad vi arbejder med, så er det vigtigt at være “tæt på” kunden og vide hvad det er kunderne ønsker at betale for.

Kan salgsafdelingen altid helt konkret imødekomme kundens ønsker – ja måske – men kan resten af organisationen så imødekomme det salgsafdelingen har solgt ? – nej måske ikke!

Hvordan kommer vi nærmere på vore kunder, vil nogen så spørge ?

Kunden skal være i centrum

Er du nogensinde i tvivl om hvad kunden egentlig ønsker ?

Godt spørgsmål – men start med at gå i dialog i alle henseender – for kunderne vil utrolig gerne være i centrum og give deres input til hvad de forventer af det produkt/den service de køber – noget man ofte ser halter lidt i danske virksomheder – vi gætter os frem og “rammer derved ikke altid plet”

Brug en dag med “kunden i centrum” – sammen med Storgaard Innovation – sammen finder vi frem til hvordan i kan tilgå kunderne til glæde for såvel kunderne som internt i jeres virksomhed.

Det er det første LEAN-princip og en væsentlig del for at få succes med LEAN !

Dette indlæg blev udgivet i Fokus på kunden, LEAN i administrative processer, LEAN i praksis, LEAN-principper og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.