Hvad er forskellen på ledelse og LEAN-ledelse ?

Jeg kommer i en del virksomheder, hvor man har fundet ud af, at det ikke altid er lige let at være leder i en LEAN-organisation – specielt ikke hvis man har været leder i mange år, og derfor skal til at lede på en ny og anderledes måde.

Hvad er en god LEAN-leder ?

Hvad er en god LEAN-leder ?

Men hvad er forskellen på “almindelig” ledelse og LEAN-ledelse ?

Der er måske ikke så mange forskelle, men alligevel kan det være udfordrende, måske mest fordi man skal efterspørge løbende forbedringer hele tiden, afholde tavlemøder, være “til stede” – og i højere grad involvere medarbejderne.

Noget mange ledere gør, og har gjort i mange år – men der er også et bredt udsnit af ledere der virkelig ikke ved hvordan man er en god LEAN-leder.

Har du bud på hvad god LEAN-ledelse er, så giv dit bud her – og læs eventuelt mit LEAN-hæfte om den gode LEAN-leder, hvor jeg giver mit bud på hvad man som ledelse i en LEAN-organisation skal være opmærksom på.

Du får hæftet ved at kontakte mig på mail; erna@storgaardinnovation.dk

Dette indlæg blev udgivet i Forandringsledelse, Løbende forbedringer / KAIZEN, LEAN i administrative processer, LEAN i praksis, LEAN-ledelse og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.