Effektiviseringer svarende til 1.350.000,- kr.

Det er ikke så svært – når man lige får det lært ! – det er vist en sang – men det kan de godt synge hos SE, da 4 medarbejdere har gennemført intern uddannelse, hvor de har implementeret procesoptimeringer på egen case i et forløb af 12-14 uger.

Hvad er det så de har arbejdet med ?

4 glade medarbejdere har netop overstået deres projektfremlæggelse på intern LEAN-uddannelse

4 glade medarbejdere har netop overstået deres projektfremlæggelse på intern LEAN-uddannelse

Kravet til denne uddannelse er, at medarbejderne, som facilitator, udarbejder en værdistrømsanalyse (current og future) samt laver handleplaner i forhold til denne.

Desuden skal der arbejdes med en eller anden form for tavle og 5S (orden og ryddelighed) skal også være et element i casen.

Det hele gennemgøres med teori-dage og mulighed for sparring undervejs og afsluttes med en projektfremlæggelse, hvor deltagerne fremlægger deres arbejde og fortæller hvad der er implementeres, for 90% af tiltagene skal være implementeret ved fremlæggelsen.

Stort tillykke til 4 glade medarbejdere – det er godt gået, jeres cases svarer til en optimering på 1.350.000,- kroner.

Kunne du tænke dig at får mere viden om hvordan din virksomhed kan arbejde med LEAN og eventuelt oprette et internt LEAN-akademi, så har Storgaard Innovation stor erfaring med dette – skriv til erna@storgaardinnovation.dk – for at aftale et uforpligtigende møde

Dette indlæg blev udgivet i LEAN i administrative processer, LEAN i praksis, LEAN-akademi, LEAN-implementering, LEAN-ledelse, LEAN-tavler, LEAN-workshop, Værdistrømsanalyse og tagget , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.