Trapper vaskes oppefra og ned

LEAN handler om forandringer, vedholdenhed, vilje, fastholdelse, effektmålinger, standardiseringer, synlighed, dialog, fællesskab, holdninger, kultur og meget mere.Trapper vaskes oppefra og ned

Men hvad har det med trappevask at gøre ?

Efter min overbevisning en del – for hvis du starter med at vaske trappen “nedefra” får du sikkert ikke den ønskede effekt.

Sådan er det også med LEAN, her er det vigtigt at man som ledelse er klar over sin rolle i forhold til det at få succes med LEAN, så det gælder om at man som leder sætter sig ind i hvad det vil sige at arbejde med LEAN, både hvad angår ledelse, men også i forhold til eventuelle konflikter i personalegruppen – for LEAN er ikke blot “en tur i parken” – det er hårdt arbejde.

Har du som leder brug for at blive helt klar til LEAN, så har Storgaard Innovation udviklet en 2-dages workshop, som guider dig gennem forskellige problemstillinger i forbindelse med LEAN-implementering.

Vil du vide mere om dette – så kontakt Erna Storgaard for yderligere.

Dette indlæg blev udgivet i Kommunikation og dialog, LEAN-ledelse, LEAN-workshop og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.