Tid til årets LEAN-evaluering

Så er der snart gået et år igen – tiden flyver jo af sted, når man har det sjovt !

Hvor stor en del af LEAN-lagkagen har i fyldt ud i det seneste år?

Hvor stor en del af LEAN-lagkagen har i fyldt ud i det seneste år?

De sidste dage i året 2013 kan med fordel bruges på at evaluere på de LEAN-tiltag man har sat i værk i det forgangne år – for har man nået det forventede, eller er der steder, hvor der er plads til forbedringer?

Det er ikke sikkert man har været så konkret i sine mål omkring LEAN, men under alle omstændigheder er det en god ide, at evaluere enkelte tiltag som er sat igang i årets løb, også for at finde frem til det kommende års indsatsområder.

Nogle LEAN-indsatsområder er lettere at måle på end andre, men der bør altid være noget der kan være med til at indikere, om man har opnået det forventede.

Sørg for at få feedback på de forskellige indsatsområder – så der hele tiden er mulighed for at lave løbende forbedringer – også på LEAN-indsatsen.

Har du brug for hjælp til at komme igang med evalueringen – så kontakt mig, jeg giver gerne et par fif i forhold til jeres konkrete situation.

Dette indlæg blev udgivet i Forandringsledelse, Løbende forbedringer / KAIZEN, LEAN i praksis og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.