Hvordan arbejder du egentlig med LEAN ?

Jeg kommer i mange virksomheder, som har interesse i at vide, hvad LEAN kan gøre for dem specifikt, men naturligvis også hvordan jeg som konsulent kan hjælpe.

Derfor er der flere der spørger, hvordan arbejder du med LEAN?

En LEAN-intro kan være en god start på LEAN-implementeringen

En LEAN-intro kan være en god start på LEAN-implementeringen

Der findes ikke nogen 100% opskrift – jo kun på, at jeg altid lytter til kunden, og dennes specifikke behov og ønsker.

Derudover kan man, med et glimt i øjet sige, at jeg faktisk lever af at stille “de dumme spørgsmål” – men det er faktisk ikke hel forkert – for LEAN går i høj grad ud på at få stillet spørgsmål, og undre sig over alt mellem himmel og jord.

Første gang jeg kommer i en virksomhed, er det vigtigt for mig, at få viden om virksomheden, kulturen – og hvad man tænker at skulle have ud af LEAN – hvad er årsagen til, at man mener netop LEAN kan hjælpe.

Næste skridt kan være en tur rundt i virksomheden, hvorefter jeg kommer med mine anbefalinger til hvordan man kan starte op med LEAN – dette ofte først ved et møde, og senere mere specifikt beskrevet, naturligvis med mulighed for ændringer, inden og under forløbet.

Der er ikke 2 virksomheder, som er ens, derfor kan man heller ikke komme med de samme løsninger på LEAN-implementering – det skal tilpasses, så det giver værdi på den enkelte arbejdsplads.

En god start er altid, at starte med at læse mine LEAN-hæfter – dem får du ganske gratis, via kontaktformularen på min hjemmeside.

Dette indlæg blev udgivet i Fokus på kunden, LEAN i praksis og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.