LEAN – mulighedernes kunst ? – eller…

LEAN er ikke raketvidenskab, men sund fornuft sat i system – det har vi vist hørt til hudløshed.

LEAN

LEAN indeholder mange muligheder – se dem, frem for begrænsningerne

Men ikke desto mindre, så gælder det faktisk om at gøre LEAN til en fælles opgave på arbejdspladsen, og synliggøre så meget som muligt om LEAN-arbejdet som muligt.

Efter nogle år som LEAN-konsulent oplever jeg, at flere og flere faktisk begynder at kigge på LEAN, og hvad metoderne i LEAN-værktøjskassen har at byde på, hvilket jeg personligt er meget glad for. Ikke kun fordi, at jeg så får flere kunder, men også fordi jeg ved, at LEAN kan gøre en positiv forskel, rigtig mange steder.

Arbejdet med LEAN er ikke altid nogen dans på roser, men hårdt arbejde, der skal klares samtidig med daglig drift – hvilket godt kan være noget af en udfordring – lad jer ikke påvirke af dette – men sørg for at forberede jer rigtig godt inden i går igang, og meld klart ud i organisationen om hvilke tiltag der sættes igang.

LEAN gælder i høj grad om, at se mulighederne i at bruge de ressourcer man har i virksomheden på den bedst mulige måde – så det er ikke en konkurrence i at købe dyrt ind for at blive mere produktiv – nej hold det lavpraktisk, lær at se spildet, og gør alt hvad i kan for at eliminere dette, inden i går til næste skridt, som godt kan kræve investeringer.

Dette indlæg blev udgivet i LEAN i praksis og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.