Kan man få et LEAN-grundkursus ?

Det sker ikke så sjældent, at jeg bliver kontaktet af ledere, medarbejdere, studerende som ikke helt ved hvordan man arbejder med LEAN og har et behov for at få konkrete bud på hvad LEAN går ud på, og hvordan man kommer godt igang.

Jeg sender ofte en kopi af mine LEAN-hæfter (på pdf) – så man kan læse noget om det, og få gode råd til en god opstart – men er det nok?

Et møde virker for nogen grænseoverskridende – for inviterer man først en konsulent ind – ja så fosser pengene jo ud af kassen 🙂

Det er på ingen måde kedeligt at arbejde med LEAN - heller ikke på LEAN-grundkurset.

Det er på ingen måde kedeligt at arbejde med LEAN – heller ikke på LEAN-grundkurset.

At det ikke er tilfældet vil rigtig mange, der har prøvet, godt kunne skrive under på, for de penge der bruges på at få hjælp til succesfuld LEAN kommer mange gange retur igen i forløbet.

Findes der så et LEAN-grundkursus – jo det gør der vel i mange forskellige afskygninger, priser og i forhold til udbytte.

Skal man lære noget om LEAN, så giver det rigtig god mening at arbejde med både teori og praksis. På den måde bliver metoderne mere overskuelige, man husker det nemmere, og så er det faktisk ganske sjovt, også at kunne relatere over til sin egen arbejdssituation i forløbet.

LEAN-grundkurser vil i min optik ofte tage 2 dage (gerne sammenhængende) – med omkring 10-15 deltagere pr. hold – så der er noget liv og mulighed for dialog undervejs.

Kurserne kan afholdes internt i virksomheden – eller eksternt – og måske i samarbejde med andre virksomheder, så man slår sig sammen om et forløb.

Har du lyst til at vide mere om LEAN-grundkurser, så kontakt mig gerne på erna@storgaardinnovation.dk – se desuden mere om LEAN på www.storgaardinnovation.dk 

Dette indlæg blev udgivet i Fokus på kunden, LEAN i praksis, LEAN i produktion, LEAN-implementering og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.