Konsulenten sagde at…..

Som konsulent kommer jeg i mange virksomheder, hvilket jeg er rigtig glad for – blot det at se hvordan der arbejdes på forskellige måder med forbedringer af processer, kommunikation, vidensdeling, målstyring osv. er en ganske stor inspirationskilde for mit vedkommende.

Ofte bliver der spurgt ind til hvordan jeg ser tingene – så får vi os en god snak om hvad der går godt, og mindre godt – samt drøfter forslag til hvordan nogen ting måske kan gøres en lille smule anderledes, så succesraten bliver større.11466 - 18

Mit job går i visse tilfælde også ud på at være den der kommer med “de dårlige budskaber” – specielt når de ikke går så godt – så kan det være “bekvemt” at have en til at fortælle helt utvetydigt hvordan jeg ser på det, med øjne der jo ikke er en del af processen på daglig basis.

Her kommer der til tider en masse debat, forsvar af beslutninger (eller mangel på samme), der udfordres og laves ofte handleplaner for de næste skridt, som er aldeles nødvendige for at komme på rette spor.

Ofte siges der “konsulenten sagde at…”

Men hvorfor ?

Er det svært for virksomhederne selv at tage det helt konkrete ansvar for beslutningerne, eller mangler man simpelthen hjælp til at komme videre ? – jeg ved det ikke !

Derfor, står du og mangler hjælp til hvilke beslutninger der “skal tages” – så kontakt mig gerne – så finder vi i fællesskab de bedste løsninger for jeres virksomhed, så i kommer videre, og ikke blot skrinlægger fremtidens forbedringer – det fortjener de ikke.

Kontakt mig gerne på erna@storgaardinnovation.dk – eller telefon 22259030

Dette indlæg blev udgivet i Fokus på kunden og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.