Sommerfuglene forsvinder aldrig – heller ikke efter 6 år.

Underlig overskrift tænker du nok, men nu har Storgaard INNOVATION altså eksisteret i hele 6 år, hvilket jeg personligt er meget stolt og glad for.

Jeg husker tydeligt hvordan følelsen var for 6 år siden,  da jeg stod med mit cvr. nummer en hjemmeside, min computer og min viden om lean, klar til at erobre dansk erhvervsliv. Det var virkelig med sommerfugle i maven, da det jo var totalt på dybt vand, der var ingen kunder, jeg kender pludselig ingen, ved ikke hvordan jeg skal komme i kontakt med folk, og har i det hele taget svært ved at definere hvordan jeg gør en positiv forskel for de virksomheder, som skulle vælge mig frem for andre.

Hårdt slid, masser af søvnløse nætter, rigtig mange kaffemøder (tak for det), et netværk der alligevel husker mig, og masser af erfaring senere, kan jeg konstatere, at det stadig giver sommerfugle i maven engang imellem, men efter 6 år i konsulentbranchen er jeg ved at have fundet min plads.

Hvad er det så der har givet plads til mig? – jo jeg har skrevet en lang række af hæfter om lean, hele 10 styk er det blevet til (indtil nu). Alle sammen skrevet, så læseren på en let forståelig måde, får beskrevet lean og de forskellige værktøjer der ofte anvendes. Noget af en succes, det har givet masser af kontakter, da jeg giver hæfterne væk (på pdf.fil), mange er rigtig glade for dem, og roser dem faktisk i høje vendinger, stor tak for det !

Du giver jo det hele væk, siger nogen, men nej, det synes jeg faktisk ikke jeg gør. Jeg fortæller bare det der står i masser af andre bøger på en lidt mere tilgængelig måde, udrenset for masser af fagudtryk, så flere kan være med, og få lyst til at arbejde med lean.

Det ser man også på mine film, som der efterhånden er en del af på You-Tube (omkring 40), de er optaget herhjemme, med et lille kamera, og kvaliteten af filmene er ikke særlig god, men det er budskabet du skal gå efter, og det kommer frem, hører jeg fra flere af mine kunder.

Vigtigst af alt er det at jeg er “mig selv” i rollen som konsulent, jeg er ikke “en anden” – forstået på den måde, at jeg er ærlig, tillidsfuld og til tider humoristisk (ja det hænder). Jeg bruger gerne mig selv (og familien) som eksempler i mine oplæg og i undervisningen om lean, der er masser at tage af, det gælder bare om at få øje på det.

Og hvorfor så skrive et indlæg om 6 år som selvstændig, det er jo ingenting tænker du måske. Jo, jeg synes faktisk det er noget, og er glad for, her at kunne takke alle der støtter op om min lille virksomhed, såvel kunder som andre kontakter og netværk jeg deltager i, det er helt fantastisk at være en del af.

Sommeren er over os, men ferien er forbi for mit vedkommende, mange spændende opgaver venter forude, der er også plads til dig, så kontakt mig gerne, hvis du har lyst til en lean-snak 🙂

Storgaard Innovation 6 års fødselsdag

Dette indlæg blev udgivet i LEAN i praksis og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.