Intern lean-uddannelse giver værdi for alle pengene.

Rigtig mange, og flere end tidligere, taler om lean og brugen heraf for tiden.

Det kan godt være svært at finde ud af hvad man, som virksomhed, skal gøre for at få opkvalificeret medarbejderne, så man er klædt bedst muligt på den “nye verden” som lean ofte vil blive betragtet som.

Der er flere muligheder for at sende udvalgte (eller alle) medarbejdere på kurser “ude i byen”, hvilket er super, og kan give mange input, også da man jo kan sparre med andre virksomheder der er i samme situation.

En anden vej at gå, kan være at afholde et internt lean-kursus, som er målrettet lige netop jeres virksomhed, og hvor materialer og metoder omkring læring i høj grad tager udgangspunkt i specifikke interne cases.

I min virksomhed har jeg stor erfaring med disse interne kurser, som altid tilrettes, så de skaber værdi for den enkelte virksomhed. Jeg tager ofte udgangspunkt i nogle af mine hæfter, som anvendes i undervisningen, altid letforståeligt og brugbart læsestof.

Kurset kommer godt omkring lean, og udvalgte værktøjer og metoder, så man er godt klædt på til det videre arbejde med lean i fremtiden.

Jamen er det ikke dyrt at sende medarbejderne på et sådant kursus internt?

Mit umiddelbare svar er nej, for du kan sende 6-8 deltagere på kursus, og betale en dagspris, som oplyses efter nærmere aftale. Kurserne forløber sig typisk over 10-12 uger, med 5-6 kursusdage. Derudover skal der naturligvis arbejdes med deltagerens egen case imellem kursusdagene.

Det viser sig, at mange arbejder med cases, hvor gevinsten langt overskrider udgiften ved at have medarbejderne på kursus, så gevinsten er til at få øje på.

Kunne du tænke dig at høre mere om mulighederne for interne kurser i din virksomhed, er du velkommen til at kontakte mig til en uforpligtigende snak.

Mail: erna@storgaardinnovation.dk eller telefon 22259030 – på min hjemmeside finder du også muligheden for at bestille mine lean-hæfter ganske gratis på pdf.

Du ser et eksempel på et af lean-hæfterne herunder.

Problemløsningsværktøjer

Læs brugbare beskrivelser om problemløsning i det praktiske LEAN-hæfte

Dette indlæg blev udgivet i Forandringsledelse og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.