Skal, skal ikke – arbejde med LEAN

Går du med tanker om, at du og din virksomhed skal til at arbejde med LEAN, så læs gerne med her, for det er ikke helt lige meget, hvordan du griber det an.

Nogen af os kender godt “legen” med blomsten, hvor man piller blade af og siger “elsker, elsker ikke” – sådan skal du ikke gøre i forhold til LEAN, ideen kan jo være god nok, men giver ikke rigtig mening 🙂

skal-skal-ikke-arbejde-med-lean

Skal, skal ikke arbejde med LEAN

Jeg har rigtig god erfaring med at rådgive virksomheder, i forhold til det at starte op med LEAN, for det er ikke noget man bare siger ja til, og så går det hele som en leg.

Vigtigt er det, at være forberedt på, at LEAN ikke er et projekt, men en kultur, der skal arbejdes hårdt på at implementere, og det skal man være klar til, så det ikke kuldsejler efter nogle få måneder, når det bliver hårdt, for det bliver det, om ikke hele tiden, så til tider.

Vil også lige sige, at man kan få et fantastisk udbytte, når man arbejder med LEAN, der er masser af potentiale, det ser jeg meget ofte, så pengene og tiden er givet godt ud.

Har du lyst til at få en LEAN snak, og nogle gode råd med på vejen, så kontakt mig gerne, jeg kommer gerne til et uforpligtigende møde.

Se mere om LEAN på min hjemmeside www.storgaardinnovation.dk – her kan du også bestille mine LEAN-hæfter, som er helt gratis på pdf.

 

Dette indlæg blev udgivet i LEAN i administrative processer, LEAN i praksis, LEAN i produktion og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.