LEAN i praksis

Jeg hedder Erna Storgaard, og har drevet selvstændig virksomhed i næsten 10 år, inden jeg lukkede min virksomhed, Storgaard Innovation, i foråret 2020.

Denne blog er for Jer der arbejder med LEAN i hverdagen, eller gerne vil vide mere om det, jeg har valgt ikke at lukke bloggen ned, da der er mange relevante emner, som mange sikkert vil kunne få glæde af.

Du vil stadig kunne finde masser af inspiration på siden, og du vil sikkert finde links til min  hjemmeside, mailadresse mv. – det VIRKER dog IKKE mere, da min virksomhed er lukket, så bær over med det, og sug til dig af øvrige materialer.

LEAN skal anvendes i praksis, man kan ikke læse sig til det, så kast Jer ud i det, fjern spild, fokusér på kunden og del Jeres viden med kollegerne. det giver en fantastisk effekt.

Erna Storgaard

Dette indlæg blev udgivet i LEAN i administrative processer, LEAN i produktion, LEAN-implementering, LEAN-værktøjer og tagget , . Bogmærk permalinket.