“Guruen”

Ironi er en god ting – specielt når det er selvironi – og det er det bestemt med denne overskrift.

Men jeg mener faktisk, at jeg har godt tag i LEAN-værktøjerne og formidlingen af dem – så derfor den lidt overmodige overskrift.

Jeg hedder Erna Storgaard, er oprindelig uddannet speditør – har været på arbejdsmarkedet siden 1985, så jeg har været med i nogle år – har indtil 2007 arbejdet primært som disponent i transportbranchen.

I 2007 åbnede LEAN-verden sig for mig – jeg har arbejdet med det lige siden – og har aldrig fortrudt – man kan vel sige, at det er min passion.

Når jeg arbejder med LEAN, så gør jeg det for at du skal få fuld valuta for pengene – jeg stemmer altid forventningerne af med dig – også undervejs i forløbet, for du er vigtig for mig!

LEAN handler om forandringer og ledelse af disse – men der er også mange der arbejder internt i virksomheder som LEAN-facilitatorer! – en ikke hel let rolle, – en rolle, som jeg har prøvet på egen krop, indtil hele LEAN-gruppen blev fravalgt – og fik det berømte prik på skulderen, det var i februar 2010.

Dette, at have prøvet tingene og LEAN-værktøjerne i praksis er en stor styrke for mig – jeg ved hvad jeg taler om, når jeg fortæller om udfordringer under forandringerne, for det er ikke som at svæve på en lyserød sky – der er også modstand (tro mig), det skal håndteres, der skal coaches, undervises og planlægges i det uendelige – men det er lige det der er mit trickerpoint – jeg elsker mit arbejde!

Så bliver du inspireret til at kontakte mig til en uforpligtigende snak om LEAN – eller noget andet som du føler for, så tøv ikke – jeg er altid klar til et inspirationsmøde, og er ikke længe væk end en opringning eller en mail. (Jeg er jo ikke altid ved telefonen, har heldigvis en del kunder som kræver min opmærksomhed )

Du kan se meget mere om mig, min tilgang til LEAN, mine 5 praktiske LEAN-hæfter (som du kan få gratis på pdf), og mine kontaktoplysninger på min hjemmeside som ganske enkelt hedder www.storgaardinnovation.dk

Husk at give mig besked, hvis der er noget på siderne her som ikke virker, eller som er forkert – det skal jo løbende forbedres

Glæder mig til at høre fra dig!